Dzikie owocowe konfitury – warsztaty 2 października

2 października 2018 (wtorek)
godziny: 18.00 – 21.30
Warszawa, Leonardo Verde, Poznańska 13

Zapraszamy na intensywne, kolorowe jesiennie odżywienie! Zapewniamy wszystkie narzędzia, naturalne składniki najlepszej jakości, estetyczne opakowania i etykiety oraz dużą dawkę informacji na temat właściwości dzikich owoców: głogu, róży, bzu, kaliny, jarzębiny. Składniki – czyli dzikie owoce – będą już zebrane. Najbardziej czasochłonny etap biorę na siebie! 🙂 Takie konfitury, octy, ekstrakty są najbogatszym źródłem witamin, enzymów, antyoksydantów i minerałów, jakie możesz podarować sobie na jesienny czas. Możesz przygotować je tylko samodzielnie – są niedostępne w sklepach. Prawdziwy luksus z łąki, prawda? Otrzymasz również materiały z dokładnymi recepturami. Bardzo prosimy o punktualność, na warsztatach będzie dużo wspólnej, radosnej, ziołowej twórczości kulinarnej.

Jakie konfitury i preparaty przygotujesz?

  • Wyrafinowaną konfiturę z owoców głogu (wg włoskiego przepisu)
  • Ocet owocowy pełen witamin i antyoksydantów
  • Ekstrakt ziołowo-owocowy wzmacniający odporność
  • Pyszną jesienną mieszankę ziołową rozgrzewającą i wzmacniającą

Zapisy oraz informacje:
kontakt@karolinakumor.pl
 
Twój wkład: 197 zł
Zgłoszenia do 26 września do godziny 18.00.
Zaliczka w wysokości 87 zł płatna na konto rezerwuje miejsce na warsztatach. Zaliczka jest bezzwrotna (jednorazowo może zostać przeniesiona na kolejne warsztaty). Pozostała kwota płatna gotówką w dniu warsztatów.
 
Numer konta:
57 1140 2004 0000 3602 4909 8050
Odbiorca:
Karolina Małgorzata Kumor
tytułem: Holistic Beauty
 
P.S. Warsztaty odbywają się cyklicznie. Jeśli chcesz zapisać się na więcej niż jedno spotkanie, zapytaj o specjalną ofertę cenową!